FON router modtaget !

Ja, endelig fik jeg min FON Wireless router ind af døren, et dejligt stykke legetøj på størrelse med en pakke cecil ! :p
For dem der ikke ved hvad en FON router er, så tjek www.fon.com. Da jeg bestilte min fik jeg den gratis, da det var et tilbud de kørte med, så derfor skulle jeg da lige have en :p
Der er dog et problem med dem, de deler din internet forbindelse for alle på FON netværket, dette er umiddelbart et problem med langt de fleste danske udbydere, da man i følge betingelserne _ikke_ må dele sin forbindelse med andre! 🙁

Derfor måtte jeg en tur på nettet og finde et hack til routeren, det har jeg endelig fundet, det viser sig nemlig at routeren kan kører med en special version af dd-wrt systemet.
Det tog omkring 40min at indlæse i svinet, men nu virker det 😉

Umiddelbart kan jeg kun se et problem med den, pga. dens størrelse og høje volt indtagelse, bliver den utrolig varm, har læst et par steder at de har problemer med stabiliten på det trådløse netværk, har dog ikke oplevet det endnu, men nu har jeg også kun haft den kørende i godt og vel en time, så det vil jeg se lidt på senere.

Link

5 kommentarer til “FON router modtaget !”

  1. OKay hvad er fiduesen så ved at have en FON router når du ikke deler med andre? Det jo hele konceptet ville jeg mene?
    Hvis kun du bruger den til dig selv er det da snylteri af værste skuffe…gratis giv mig! ?

  2. #3 Ja det er den, og der følger web interface med.

    #4 Kan man vel godt sige, om jeg havde betalt 200kr for den eller ej, så ville udfaldet være det samme, det er stadig et brud på TDC’s betingelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *