Derfor bruger jeg Firefox

Efter at have brugt adskillige browser i min tid, vælger jeg nu at fortælle hvorfor min fortrukkende browser stadig er firefox.

Jeg har brugt Firefox siden version 0.4 hvor den hed Phoenix, og senere blev til Firebird. Grunden til jeg bruger Firefox er fordi den er sikker, overholder W3C standarder, tabs mm. Nu vil den opmærksomme læser måske tænke, jamen det er / har Opera eller IE 7 også, ja det har de, men jeg bruger f.eks. genvejen Alt+D og den er ikke i de to andre browsere, det kan måske opsættes, men … ja.

Desuden er Firefox platform uafhængig ! 😀

2 kommentarer til “Derfor bruger jeg Firefox”

  1. F6 ligger sgu for langt væk fra resten af qwerty layoutet, det er jo ikke ligefrem de bedste genveje dem der ligger i F6 blokaden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *