Flash 9 er buggy på Linux

Mens jeg var ved at kode http://oldstudents.dk kom jeg forbi projektet swfupload som bruger Flash og Ajax (XHR) til at håndtere uploads, så det kommer til at se nice ud.

Men da jeg skulle bruge det mens jeg sad og udviklede virker det ikke, den kalde aldrig upload.php som skulle behandle uploadet. Hvad jeg senere fandt ud af var at det fungerede uden problemer i Windows med FF, men det var da samme version af FF installeret i Linux .. Det viste sig så at Flash 9 under Linux er så bugged at swfupload ikke kunne give de kald til upload.php som var nødvendige.

Skal lige siges at Ajax ikke virker i Opera (sry Ken, brug en rigtig browser ;D), så disse folk vil ikke kunne bruge oldstudents.dk optimalt, og en del funktioner vil være slået fra, når den kommer op her inden længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *