Sollys ER fjenden !

Jeg begynder min dag som jeg plejer, starter computeren, æder noget morgenmad også går jeg i gang med at arbejde. Men denne dag skulle vises sig at være anerledes, her på J-dag er der fandme høj solskin, og som nogen måske ved har jeg lige fået nyt vindue “installeret” på værelset, men ingen gardiner op … Resultatet er massiv sol ind i skærmen, på den sorte bærbaren og på mit sorte tastatur .. Som man siger på en varm sommerdag, undgå sort tøj! Dette gælder umiddelbart også for bærbare og tastaturer, de blev sindsyg varme, så jeg kom frem til jeg havde 3 muligheder;

  1. Vaske vinduet og sætte gardiner op
  2. Leve med det, og håbe på det bedste
  3. Lav noget kreativt

Jeg valgte selvfølgelig mulighed nummer 3, at lave noget kreativt, opskriften lød på;

  • Tape
  • Papkasser

Resultatet kan ses på billederne herunder:

Papkasse vindue Skrivebordet

2 kommentarer til “Sollys ER fjenden !”

  1. Jeg har fundet et stykke pap der er klippet til i nøjagtig størrelse til mit vindue, og så sidder det der bare permanent! Det virker. Sollys er fjenden. Enig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *