En kærlighedshistorie

Denne historie starter i slutningen af 2004, da jeg netop var påbegyndte min HHX uddannelse på Skive Handelsskole.

Jeg kan tydeligt huske det, det var stadig lidt lunt i vejret, kærligheden var i luften, eller også var det kedsomheden af at skulle lærer noget, anyway jeg manglede noget der kunne udfylde de lange dage som skolen nu var. Svaret lå åbenbart lige foran mig, det jeg ledte efter kunne findes på internettet, nærmere bestemt på zepto.dk.

Jeg blev forelsket i Miffe, en Zepto Znote 4200, hun var lille, sexet og i god form, det endte selvfølgelig med at jeg bare måtte havde hende ! 8 dage senere kom hun med posten, hun var ligesom jeg havde håbet, og med sine 2.6kg var hun endnu mere perfekt ! Ja, den krop var lige så sexet som på billederne.

Hun blev taget i brug med det samme, det var kærlighed det her, eller det troede jeg, efter et par måneder opstod der knas i forholdet, hun begyndte at fryse og ville hverken det ene eller andet, troede selvfølgelig blot det var den tid på måneden, så hun blev formateret, men lige lidt hjalp det, og måtte sende hende på galeafstalten 🙁

Efter 2 ugers venten kom hun tilbage, det var som da vi mødtes første gang, og vi var stadig forelsket ! 🙂

Efter 2½ år i forholdet begyndte hun at blive kedelig, det var blevet rutine, glød var kommet ud af forholdet, så jeg begyndte at kigge efter alternativer, jeg fandt frem til Sandy, en små buttet pige med en lille fræk metalsort krop, hun var ikke så mobil som Miffe, men jeg synes også på daværrende tidspunkt at jeg var klar til noget mere fast og meningsfuldt.

Det skulle så hurtig vise sig, cirka 1 år, at Sandy var både besværlig og alt for krævende. Hun ville hele tiden have strøm, og gerne meget af det, til tider brugte hun for over 1000kr om måneden ! Hun ville heller aldrig med nogen steder hen, og når hun endelig ville, skulle det foregå med 2 tasker og en større håndtaske, oversat. Hun ville ikke en gang ligge i sengen eller med ind i stuen … Hun var alt for besværlig !

Videre solgte hende så til Nikkelborg, og købte Lindsay, hun er fræk, sexet og lille, man kan faktisk sige hun er en nyere model af Miffe ! Hun vil med alle steder hen, hun har heller ikke noget imod at tilbringe dagen i sengen, på terrassen eller i haven, en pige efter mit hoved !

Den dag i dag, sidder jeg med Lindsay, og kan se en fremtid, men intet er sikkert, sidder nemlig allerede og tænker på at finde noget fremmede, som endnu ikke er navngivet !

P.S: Dette er blot endnu et total meningsløst indlæg fra min side af, så det skal ikke tages seriøst :p

3 kommentarer til “En kærlighedshistorie”

  1. For satan Madsen! Du skulle bare vide hvor meget kærlighed Sandy var klar til at give efter du brændte hende sådan af! Hun har bare givet sig pladsmæssigt og har aldrig haft noget imod at prøve nye stillinger på bordet. Hendes udseende forbliver uændret på trods af tidens told (hvilket kun er positivt). Men ak, ja, hun er ikke billig, men vi ved begge, at når man har en ordentlig maskine derhjemme, så kommer det i ny og næ til at koste knaster…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *